Beter Gevonden staat voor no nonsens. De wereld van online marketing is al ingewikkeld genoeg. Ons doel is om het niet moeilijker te maken dan het al is. Transparantie, concrete afspraken en korte lijnen nemen hier een sleutelrol in.

We hebben geen toverstaf, maar wel een enorme werklust. Om goede online resultaten te behalen is hard werken onvermijdelijk. Hoge posities in Google komen niet vanzelf, daar is tijd, aandacht en doorzettingsvermogen voor nodig.

Beter Gevonden werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners. We geloven dat iedereen zijn expertise heeft en dat we, door de handen ineen te slaan, samen het beste resultaat bereiken.

Beter Gevonden is Google Partner. Dat betekent dat we door Google gecertificeerd zijn.

Beter Gevonden Google Partner

Motor achter Beter Gevonden is Heleen Altena. In 2011 is ze samen met een compagnon het internet marketing bureau Vindkracht 9 gestart. Na bijna 5 jaar onderdeel te zijn geweest van Vindkracht 9 was het tijd om een nieuwe weg in te slaan.

Heb je interesse in onze dienstverlening, een samenwerking of wil je gewoon eens kennis maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Heleen Altena