HC Health verbetert de vitaliteit en gezondheid van medewerkers bij grote bedrijven. Ze geloven dat vitale medewerkers de wereld in beweging brengen. Thuis en op het werk. Daarom streven ze ernaar om zoveel mogelijk mensen naar een hoger gezondheidsniveau te brengen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.

HC Health

Nieuwe website

HC Health was overgegaan naar een nieuwe naam en daar hoorde ook een nieuwe huisstijl en website bij. Het CMS is op maat gemaakt, maar er ontbraken een aantal belangrijke SEO elementen. We hebben er daarom samen met de webbouwer voor gezorgd dat deze elementen toegevoegd werden aan het CMS. Nu kan er overal een titel en een page description ingevuld worden.

Social media

HC Health had ook veel vragen over social media. Waar ga je over twitteren? En welk account gebruik je voor wat voor soort informatie? En hoe doe je dit als je ook nog eens meerdere websites hebt? Voor zulke specifieke vragen is een expert nodig. Vandaar dat we Rene Schippers van Fidene hebben ingeschakeld om een social media workshop te verzorgen.

Online adverteren

Het was niet eenvoudig om de juiste doelgroep te vinden. De advertenties met Google AdWords leveren niet genoeg nieuwe aanvragen op. Daarom zijn we overgestapt naar LinkedIn, omdat daar de doelgroep heel specifiek te targeten is. Door middel van specifieke acties wordt nu de juiste doelgroep wel bereikt.